Kom kennisdelen en inspiratie opdoen: 10 juni in Almere

Het is bijna zover: 10 juni 2015 gaan we in Almere kennisdelen rond Sterrenscholen en Integrale Kindcentra.

Er staan interessante onderwerpen op de agenda, met sprekers die direct vanaf de werkvloer komen:

• Samenwerking in een IKC (één organisatie, één team, één pedagogisch klimaat). John van Assouw, directeur van Kindcentrum De Bongerd uit Oirschot, zal dit onderwerp inleiden.
  • Passend Onderwijs op de Sterrenschool (en de inzet van individuele leerlijnen). Monique Bueving, directeur van Sterrenschool Stadskanaal, wil haar ervaringen op dit onderwerp delen.

Uiteraard is er ook veel ruimte voor gesprek en het delen van de eigen ervaring. We nodigen u hier dus graag voor uit: hoe meer mensen, hoe meer kennis er te delen is.

Aanmelden kan via info@verenigingikook.nl. Wilt u hierbij aangeven of u om 13 uur aanwezig bent of al om 12.30 uur in Almere bent om daar een lunch te nuttigen? Dan zorgen wij voor voldoende broodjes.

De bijeenkomst is open voor iedereen. Weet u dus directeuren, leerkrachten, pedagogisch medewerkers of bestuurders in uw omgeving met interesse? Stuur de uitnodiging gerust door! Indien mogelijk is het wel fijn als zij zich ook aanmelden via info@verenigingikook.nl.

Uitnodiging kennis- en inspiratiebijeenkomst 10 juni 2015