Eind april is weer een nieuwsbrief verzonden, met volop nieuws. Een selectie:
• 31 mei staat een ALV gepland, met vooraf uitwisseling op de werkvloer van IKC van Kampen. Directeur Misja van Herp neemt ons mee in de ontwikkeling van het kindcentrum, waarbij uiteraard ook volop ruimte is om eigen ervaringen en vraagstukken te delen. Aansluitend is het formele gedeelte van de ALV. Het programma hiervoor volgt nog. Aanmelden kan via info@verenigingikook.nl.
• KPZ, één van de leden van IKOOK, heeft een nieuwe opleiding voor o.a. IKC-medewerkers. Voor volgend jaar zoeken zij nog stageplekken. Misschien een kans voor jouw organisatie?
• In Schitterend aandacht voor basisschool De Staaij: een kleine school waar opvang, ouders, zorg en bewoners intensief samenwerken om de school voor het dorp te behouden. Hoe geven zij vorm aan het Sterrenschoolconcept?

Dat en nog meer is te vinden in de nieuwsbrief.